Notice: Undefined variable: aExpertise in /cloudbite_data/users/mijnregister/mijnregister.nl/srvb.mijnregister.nl/www/mijnregister/modules/mijnregister/module.php on line 83 Warning: array_values() expects parameter 1 to be array, null given in /cloudbite_data/users/mijnregister/mijnregister.nl/srvb.mijnregister.nl/www/mijnregister/modules/mijnregister/module.php on line 83 Register Vaktherapie

Zoek een vaktherapeut op naam, plaats, of allebei

Vaktherapie

Vaktherapie is de overkoepelende naam voor beeldende therapie, danstherapie, dramatherapie, muziektherapie en psychomotorische (kinder)therapie. In de behandeling staan vooral doen en ervaren centraal. Vaktherapeuten werken in een eigen praktijk of zijn werkzaam binnen instellingen: somatische en geestelijke gezondheidszorg (GGZ), de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, justitiële instellingen, het speciaal onderwijs en welzijnsinstellingen. Vaktherapie is vaak onderdeel van een multidisciplinaire behandeling en wordt aan individuele cliënten, groepen, echtparen en gezinnen aangeboden. De zes disciplines hebben elk een eigen beroepsvereniging. Deze verenigingen werken samen in de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB).

In het Register Vaktherapie vindt u vaktherapeuten die ingeschreven zijn in het beroepsregister. Zij voldoen daarmee aan kwaliteitscriteria die door de beroepsgroep zijn gesteld.

 

Alle resultaten

51–60 van 1792 resultaten

Naam Plaats Registratienummer Discipline Type register
Augustus SCHIMMERT 5986 PMKT Senior Geregisteerd
R.J. Aussen scharwoude 2582 PMT Geregisteerd
AD Baake Eindhoven 106846 Beeldende therapie Kandidaat
M.H. van der Baan Utrecht 6194 Dramatherapie Kandidaat
C.J. van der Baan-Heij Bennekom 236 Beeldende therapie Geregisteerd
A.E.M. Baarends Bergen op Zoom 6736 PMT Kandidaat
M.J. Baars Amsterdam 721 Dramatherapie Geregisteerd
E.M.H. Baas Dordrecht 106330 PMT Kandidaat
M.D.L. de Backker-Draijer Heemstede 108267 Speltherapie Geregisteerd
Baeten-de Kanter GOIRLE 5988 PMKT Kandidaat