Notice: Undefined variable: aExpertise in /cloudbite_data/users/mijnregister/mijnregister.nl/srvb.mijnregister.nl/www/mijnregister/modules/mijnregister/module.php on line 83 Warning: array_values() expects parameter 1 to be array, null given in /cloudbite_data/users/mijnregister/mijnregister.nl/srvb.mijnregister.nl/www/mijnregister/modules/mijnregister/module.php on line 83 Register Vaktherapie

Zoek een vaktherapeut op naam, plaats, of allebei

Vaktherapie

Vaktherapie is de overkoepelende naam voor beeldende therapie, danstherapie, dramatherapie, muziektherapie en psychomotorische (kinder)therapie. In de behandeling staan vooral doen en ervaren centraal. Vaktherapeuten werken in een eigen praktijk of zijn werkzaam binnen instellingen: somatische en geestelijke gezondheidszorg (GGZ), de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, justitiële instellingen, het speciaal onderwijs en welzijnsinstellingen. Vaktherapie is vaak onderdeel van een multidisciplinaire behandeling en wordt aan individuele cliënten, groepen, echtparen en gezinnen aangeboden. De zes disciplines hebben elk een eigen beroepsvereniging. Deze verenigingen werken samen in de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB).

In het Register Vaktherapie vindt u vaktherapeuten die ingeschreven zijn in het beroepsregister. Zij voldoen daarmee aan kwaliteitscriteria die door de beroepsgroep zijn gesteld.

 

Alle resultaten

41–50 van 1792 resultaten

Naam Plaats Registratienummer Discipline Type register
B. van Arensbergen Maarn 5239 PMT Kandidaat
G. Arentsen Amsterdam 108505 Speltherapie Geregisteerd
B.W.L. Arets Nijmegen 6353 PMT Kandidaat
M. van Arkel Amersfoort 1280 Beeldende therapie Kandidaat
Y. Arnoldussen Arnhem 5173 Beeldende therapie Geregisteerd
M.J.C. Arts Best 108798 Speltherapie Geregisteerd
M.J.L. van Asseldonk Geldrop 6617 Dramatherapie Kandidaat
H.J. van Assen Dalfsen 1362 Beeldende therapie Geregisteerd
I.A.P. van Assen Dordrecht 2581 PMT Kandidaat
T.K. Au Geldrop 106552 Beeldende therapie Kandidaat