Register vaktherapie

Geaccrediteerde supervisoren

71–80 van 145 resultaten

Supervisor Plaats Telefoon Disciplines
J.P.M. Lap Sint-Oedenrode 06-51572056 Psychodrama

Onze eigenheid is: door woord en enactment de kracht van de supervisant mobiliseren. Je hoort vragen die niet voor de hand liggen. Je lef wordt in stelling gebracht. We luisteren naar wat je meemaakte en misschien nog steeds meemaakt. En dan, - dat is ons keurmerk-, zorgen we ervoor, dat er beweging komt. Beweging brengt verandering en groei. Het is dus meer dan praten alleen. We zetten het gesprek om in soms verrassende wendingen, die jou vanuit oude routines en diepe groeven op een nieuw spoor brengen, zodat je vooruitkomt in je vak. Move to grow!
Email: info@lapstreur.nl
Website: www.lapstreur.nl

M.E.L. van Leeuwe Arnhem 026-4457982 PMT, Drama en Lichaamsgerichte therapie

LVSC geregistreerd. Praktijk voor Supervisie, Coaching en Haptotherapie, Marleen van Leeuwe. Ik geef Supervisie aan professional die willen door ontwikkelen in hun beroepsuitoefening. Door mijn haptotherapeutische achtergrond heb ik veel ervaring met, en ben ik kundig in, het je bewust leren ervaren van je gevoel. Hierdoor kan ik tijdens het onderzoeken van je denken, willen, voelen en handelen, je stil laten staan bij je gevoelens. Bewust gevoelens ervaren maakt diepgaande en duurzame veranderingen in je werk mogelijk. Ik heb ervaring in het geven van supervisie, coaching en intervisie begeleiding aan professionals uit de gezondheidzorg, het onderwijs, het bedrijfsleven en het welzijnswerk. Daarnaast werk ik samen in een collectief van Ervaringsgerichte Supervisoren, MME.
Email: m.vanleeuwe@xs4all.nl
Website: www.supervisie-vanleeuwe@xs4all.nl

A.J. Leijenhorst Dalfsen 0529-466992


Email: info@krachtstroom.nu
Website: www.krachtstroom.nu

J. de Man Nijmegen 0641388074 Vaktherapie

Beste lezer, Als supervisor van creatieve therapie studenten en therapeuten van verschillende media is het begeleiden van leerprocessen van vaktherapeuten een specialisme. Creativiteit en verbeelding is binnen de begeleiding in supervisie een uitgangspunt in de afstemming en het aanbod om tot de gewenste resultaten te komen. Van supervisanten krijg ik terug dat dit de supervisie niet alleen zinvol maar ook inspirerend voor professionals maakt. In een kosteloos kennismakingsgesprek bespreek ik graag hoe dit mogelijk voor jou zou kunnen werken. Neem gerust telefonisch of via de mail contact op. Hieronder een korte beschrijving van mijn werkzaamheden: • Supervisor voor registratietrajecten vaktherapie (verschillende media). • Supervisor aan de opleiding Creatieve Therapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (verschillende media). • Als vaktherapeut (drama) en trainer werkzaam in de gesloten en open residentiële jeugdhulpverlening. Daarnaast geef ik therapie aan gezinnen en volwassenen binnen de organisatie Horzion. • Het verzorgen van begeleide intervisie en coachingstrajecten. Met vriendelijke groet, Jorg de Man Geregistreerd supervisor, coach en dramatherapeut Tel: 0641388074 Mail: man.jorgde@gmail.com Ik kan trajecten verzorgen in Nijmegen, Arnhem en omgeving. LVSC registratie nummer: S13068
Email: man.jorgde@gmail.com

S. van den Manacker Emmeloord 0527-619105


Email: info@manacker.nl

J.H. Mataheru Den Haag PMT

S.K. Meffert Amsterdam Beeldend


Email: meffertsuse@gmail.com

H. van der Meijden - van der Kolk Epe 0578-616709 PMT


Email: info@belloods.nl

B. Mengerink Groningen 06-26266531 PMT


Email: bmengerink@home.nl

E.M. Menken Deventer 0648017961 Dans


Email: liesbethmenken1960@gmail.com
Website: www.tangoabrazo.nl