Register vaktherapie

Geaccrediteerde supervisoren

61–70 van 150 resultaten

Supervisor Plaats Telefoon Disciplines
M. van Keulen Amsterdam / Utrecht 06-11863089 Drama

Wanneer je op zoek bent naar een supervisor, dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Supervisie is een krachtige leervorm om je te ontwikkelen in je vak, waarin je naast een vaktherapeutisch middel steeds weer jezelf als belangrijk instrument inzet. Als supervisor bied ik je de mogelijkheid om, vanuit meerdere perspectieven en met verschillende werkvormen, jouw vragen en werkervaringen te onderzoeken. Als vaktherapeut drama werk ik sinds 2001 voornamelijk met kinderen, jongeren en ouders in de gezondheidszorg. In de rol van supervisor begeleid ik ook supervisanten die werkzaam zijn in andere werkvelden. Ik bied individuele en groepssupervisie in de regio’s Amsterdam en Utrecht. Wil je een afspraak maken of meer informatie dan kun je me mailen of bellen.
Email: margovankeulen@outlook.com
Website: www.margovankeulen.nl

S.T. Kleinlooh Zaltbommel 06-51511746 Dans

Y. Klop Meppel 06-12818278 Speltherapie

Deze supervisie heeft speelse verrassende werkvormen
Email: yvonneklop@speltherapie-meppel.nl
Website: www.speltherapie-meppel.nl

J.E. Knol - Urbach Ermelo 0654922647

Werk je vanuit jouw discipline in het onderwijs of in de zorg met jonge mensen en ben je opzoek naar een supervisietraject? Dan kan ik je wat bieden met mijn ervaring als supervisor in onderwijs en zorg. Wil je meer weten over mij / mijn achtergrond, kijk dan op mijn site.
Email: liesbeth@work-lifecenter.nl
Website: www.work-lifecenter.nl

M.S. van Kooten Houten 030-6372677


Email: marianvankooten@supervisie-houten.nl
Website: www.supervisie-houten.nl

L. Kraaijenbrink Wijchen 024-6416059


Email: info@lizekraaijenbrink.nl
Website: www.lizekraaijenbrink.nl

M. Kramers 0592-501237


Email: mariankramers@planet.nl
Website: www.supervisie-mariankramers.nl

Chrisjoh J.C. Kuijpers Arnhem 06 496 13 420


Email: chrisjoh@passepartout-supervisie.nl
Website: www.passepartout-supervisie.nl

M. Kurzenacker Rotterdam 06-25113388 Dans. PMT, drama, beeldend en muziek

Als je bij Michelle Kurzenacker leertherapie, supervisie of intervisie neemt, krijg je non-verbale coaching in de breedste zin: zij werkt o.a. met technieken vanuit het narratieve coachen, gebruikt bewegingsanalyse en principes uit de dans- en bewegingstherapie, en begeleidt het schrijven en tekenen vanuit de Jungiaanse dieptepsychologie. Haar achtergrond als theater- en performancemaker, choreograaf, docent en klinisch ervaren master danstherapeut, maakt dat ze vanuit werkervaring, beleving en passie werkt. Ze begeleidt met kijk op talent en zet studenten en professionals in hun kracht. Doel van de supervisie is een perspectiefwissel - en dat kan Michelle: door reflectie op werksituaties en op persoonlijke vraagstukken brengt ze de supervisanten op weg naar een geïntegreerd professioneel handelen. Vanuit haar brede achtergrond kan Michelle meebewegen met alle disciplines (dans, PMT, drama, beeldend en muziek) en supervisievragen vanuit vaktherapie en onderwijs. “Supervisie en intervisie zijn cruciaal om de professional te gaan worden die je jouw cliënten toewenst. Als therapeuten worden we uitgedaagd om ons steeds verder te gaan ontwikkelen of te gaan specialiseren. Gun jezelf de ruimte om dit proces met kijk op je eigen visie aan te gaan.”
Email: info@movedby.net
Website: www.movedby.net

W. van der Laan Deventer 06-28779244


Website: www.insupervisie.com