Geaccrediteerde supervisoren

51–60 van 136 resultaten

Supervisor Plaats Telefoon Disciplines
C.M.T. Hooijschuur Meppel 0616546929 Beeldend


Email: contact@nellekehooijschuur.nl
Website: www.nellekehooijschuur.nl

A.J. van Hoornaar 's Hertogenbosch 06-21473993


Website: www.creatievecoachingdenbosch.nl

M.J.W. Houben Beekbergen 055-5428979 PMT

Ik ben psychomotorisch therapeut, haptotherapeut, supervisor en DGT therapeut. Specialisaties: borderline problematiek, sexuele trauma's, hechtingsproblemen en psychosomatische stoornissen.
Email: meander8@xs4all.nl
Website: www.voordeverandering.info

C. Husstege Oisterwijk / Waalwijk 06 1240 1311 PMKT


Email: info@kindertherapiebrabant.nl
Website: www.kindertherapiebrabant.nl

I. Jelsma Doetinchem 06 11737751


Email: l.jelsma@coachingspraktijk-jelsma.nl
Website: http://www.coachingspraktijk-jelsma.nl/

W. Joosen Putte 0164-602666

Ik ben Wim Joosen, senior- en leersupervisor, intervisor, trainer en docent. Ik werk en superviseer voornamelijk vanuit het oplossingsgericht gedachtegoed en alle andere richtingen die uitgaan van een strenght-based visie. Ik ben mede-auteur van het boek oplossingsgerichte hulp- en dienstverlening. In mijn supervisies staat vooral het ontwikkelen van de eigen doelen en talenten van de supervisant centraal. De samenwerking tussen mij en de supervisant, net zoals deze zich afspeelt tussen de supervisant en de cliënt, is voor mij de belangrijkste motor voor een zelfsturende en perspectief georiënteerde werkhouding van de superviant.
Email: wimjoosenogw@gmail.com
Website: www.cirkels.info

M. van Keulen Amsterdam / Utrecht 06-11863089 Drama

Wanneer je op zoek bent naar een supervisor, dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Supervisie is een krachtige leervorm om je te ontwikkelen in je vak, waarin je naast een vaktherapeutisch middel steeds weer jezelf als belangrijk instrument inzet. Als supervisor bied ik je de mogelijkheid om, vanuit meerdere perspectieven en met verschillende werkvormen, jouw vragen en werkervaringen te onderzoeken. Als vaktherapeut drama werk ik sinds 2001 voornamelijk met kinderen, jongeren en ouders in de gezondheidszorg. In de rol van supervisor begeleid ik ook supervisanten die werkzaam zijn in andere werkvelden. Ik bied individuele en groepssupervisie in de regio’s Amsterdam en Utrecht. Wil je een afspraak maken of meer informatie dan kun je me mailen of bellen.
Email: margovankeulen@outlook.com
Website: www.margovankeulen.nl

S.T. Kleinlooh Zaltbommel 06-51511746 Dans

Y. Klop Meppel 06-12818278 Speltherapie

Deze supervisie heeft speelse verrassende werkvormen
Email: yvonneklop@speltherapie-meppel.nl
Website: www.speltherapie-meppel.nl

J.E. Knol - Urbach Ermelo 0654922647

Werk je vanuit jouw discipline in het onderwijs of in de zorg met jonge mensen en ben je opzoek naar een supervisietraject? Dan kan ik je wat bieden met mijn ervaring als supervisor in onderwijs en zorg. Wil je meer weten over mij / mijn achtergrond, kijk dan op mijn site.
Email: liesbeth@work-lifecenter.nl
Website: www.work-lifecenter.nl