Geaccrediteerde supervisoren

41–50 van 136 resultaten

Supervisor Plaats Telefoon Disciplines
M. van den Ham Oostrum 06-14245624

Supervisie biedt een fijne gelegenheid om nog eens stil te staan bij die momenten in je werk waar je minder tevreden over bent. Een collega waarmee je niet zo goed door één deur kunt, het management dat eerder frustreert dan stimuleert, cliënten of patiënten waarbij je soms irritatie ervaart. Die situaties nog eens goed beschouwen kan meer inzichten opleveren over hoe je eigen achtergrond soms ongewild en ongewenst mee-resoneert in je professionaliteit. Inzichten die je weer kunnen helpen om nieuwe en andere strategieën te ontwikkelen om verder te groeien als professional. Supervisie kan gevolgd worden in groepjes (2, 3 of 4 personen) of individueel. Ik heb praktijklocaties in Groningen en Leeuwarden. Maar als je zelf een goede plek hebt of weet is dat ook bespreekbaar. Telefoon: 06 - 14 24 56 24 Email: info@dewending.info Website: www.dewending.info M. van den Ham Hereweg 100, 9725 AJ Groningen
Email: info@dewending.info
Website: www.dewending.info

A.M. Hamming Arnhem 06-23357089 Drama

Naast supervisor is Anne-Marie Hamming ook Drama- en Transformatietherapeut in haar eigen praktijk.
Email: annemariehamming@gmail.com
Website: www.volledigleven.nl

M. Haster-de Koeijer Gouda 06-49840316 Speltherapie

In supervisie reflecteren we op eigen denken, voelen, willen en handelen in onze werksituaties, om zo te leren van waar het knelt of juist heel goed gaat en daarmee te groeien in ons vak. Als speltherapeut ben ik me erg bewust geworden van de kracht van reflectie, ook in spel. Naast de verbale werkvormen doe ik in supervisie dus graag een beroep op “de spelende mens” om op die manier met veel plezier aan professionaliteit te bouwen. Ik ben LVSC geregistreerd met de nummers: L 14377 en S 13170.
Email: info@onderstebovenspeltherapie.nl
Website: www.onderstebovenspeltherapie.nl

J.T.A. Hauwert Poortugaal 06-19676921 Beeldend


Email: janhauwert@gmail.com

J.M. van der Hei Leeuwarden 06-28414630 Drama

Dramatherapie in Leeuwarden
Email: josevdhei@outlook.com

M. Hell Amsterdam 06-24743333 Drama

Martijn Hell werkt sinds 1986 als dramatherapeute (kinderpsychiatrie, rec-4 onderwijs, kinderrevalidatie, huiselijkgeweld opvang). Zij ontwikkelde diverse dramatherapeutische programma's. ‘Zachtjes Balen’ en de ‘Boosheidthermometer van Toontje, de schildpad’ zijn haar handelsmerk geworden. De kracht van een positieve speelse insteek bij het onderzoeken van frustraties neemt zij mee in de supervisies die zij geeft. In de supervisies wordt aandacht gegeven aan datgene wat werkt. Ook is er aandacht voor het durven verdragen van ongemakken, zoals bijvoorbeeld: in de war zijn of niet weten hoe te handelen. En hoe verhoudt zich dit tot de kwaliteitsnormen van het vak?
Email: martijnhell@gmail.com
Website: www.zachtjesbalen.nl

A.J. Hesselink Bergen op Zoom 088-7656818 MBT

Email: ab.hesselink@mbtnederland.nl

R. Hoenselaar Arnhem 06-13486648 Dans

Het lichaam en beweging als aandachtspunt binnen supervisie! Binnen deze supervisie wordt er niet alleen op cognitief niveau gewerkt: het lichaam, non-verbale signalen en beweging worden (in overleg) als instrument ingezet binnen de bijeenkomsten. Welke lichaamssignalen zijn er, welke signalen spelen een rol in het contact van de supervisant binnen het werk, en met de cliënt? Welke parallelprocessen vinden er op lichaams- en bewegingsgebied plaats? Hoe is de weg van het denken, voelen en handelen als we letten op onze non-verbale signalen? Niet alleen voor danstherapeuten en psychomotorisch therapeuten belangrijk binnen hun werk maar zeker ook voor beeldend-, drama- en muziektherapeteuten heeft dit een toegevoegde waarde.
Email: info@vaktherapiedans.nl
Website: www.vaktherapiedans.nl

C.A. Hogenbirk Scheemda 06-52638199

H.L. van Holten - Basch Schiedam 010-4716856 Divers

Ik ben een BIG geregistreerde klinisch psycholoog en psychotherapeut en een herkende supervisor van de Nederlands Vereniging van Groepsdynamica en Groepspsychotherapie (NVGP). Ik geef supervisie voor psychotherapeuten en vaktherapeuten die met groepen werken en de groepssetting optimaal willen kunnen benutten bij het uitoefenen van hun discipline.
Email: hildaholten@gmail.com