Geaccrediteerde supervisoren

31–40 van 142 resultaten

Supervisor Plaats Telefoon Disciplines
H. van der Esch Zwaanshoek 06-51996972

M.C. de Feber Zuidlaren 06-54956314

P.R.G. Fellinger Zwolle 038-4654268


Email: prg.fellinger@windesheim.nl

C.A.W. Fickinger Amsterdam 020-6164464 pmt, pmkt, drama, muziek, spel, beeldend, dans

Supervisie (en leersupervisie voor supervisoren in opleiding) voor mensen uit diverse werkvelden, zoals gezondheidheidszorg, onderwijs, vrijgevestigden maar ook voor registratie bij de FVB. Behalve pmter ben ik ook dans- en drama therapeute. In supervisie werk ik o.a. met focussen (erkend focusbegeleider) en lichaamsgerichte oefeningen, metaforen en rollenspel. Als vaktherapeute ben ik 22 jr. werkzaam geweest in de kinder- en jeugdpsychiatrie (de Bascule – Amsterdam). Als freelancer heb ik lange tijd gewerkt als therapeute in de verstandelijke beperkingzorg. Disciplines: Divers
Email: fickinger@supervisie- amsterdam.nl
Website: www.supervisie-amsterdam.nl

I. Fisser Voorschoten 0639723945

Speltherapie
Email: idaspeltherapie@kpnmail.nl
Website: www.idaspeltherapie.nl

K. Frijters Boschoord Klinisch Psycholoog/ Psychotherapeut

G. van Geleuken Breda 076-5650604 / 06-13368237 Beeldend

Waar ben je goed in. - Hou van je vak. - Weet wat je doelstelling is.- Durf te innoveren - Bedenk dat het altijd beter kan en hou je dromen vast. - Als supervisor help ik je meer inzicht te geven in je werkwijze, omgaan met je omgeving en hier gevoelig voor te zijn, Vrij te voelen en met een onafhankelijke geest je eigen ruimte te creëren. Ik doe dit door duidelijk en open te communiceren. Humor en ‘out of the box’ denken helpen hierbij. Doelstellingen zijn onze richtlijn en helpend om te weten waar je in je ontwikkeling staat. Ik ben van mening dat werken onder druk contraproductief is en help je om je hiervan vrij te maken. Ik werk proces- en persoonsgericht en heb oog en oor voor je werkomgeving. Als ervaren supervisor heb ik veel ervaring in het werken met mensen in verschillende disciplines in de gezondheidszorg. Zowel werkende als mensen die opgeleid worden om te werken in de gezondheidszorg. In de supervisie maak ik gebruik van beeldende middelen, mits geïndiceerd. Als ervaren vaktherapeut beeldend ken de zeggingskracht van het beeldend materiaal, en heb ervaren dat het gebruik van beeldende materialen in de supervisie zeer helpend is bij het proces van de supervisant. Om mijn werk als supervisor goed te kunnen blijven doen zorg ik zelf voor een evenwicht tussen werk en privé. In mijn werk zoek ik steeds naar nieuwe ontwikkelingen. Ik zorg voor aansluiting bij andere disciplines d.m.v. intervisie, werkoverleg en LVSC bijscholing. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het beeldend werken, bezoeken van tentoonstellingen, lezen en wandelen met dierbaren en vrienden. Relevante werkervaring; Sinds 2000 werk ik voor mijn eigen praktijk ‘Gusta van Geleuken, Supervisor’, in verschillende zorginstellingen in en rond Breda. Radboud Universiteit afdeling de VOSON, (Vervolgopleiding Specialist Ouderengeneeskunde Nijmegen.) gustavangeleuken@trier.nl 06-13368237 / 076-5640604
Email: gustavangeleuken@trier.nl

M. Gerritsen Amersfoort 033-4614442 Beeldend

"Supervisie voor professionals die op zoek zijn naar verdere beroepsontwikkeling en deskundigheidsbevordering door middel van een begeleid persoonlijk leerproces, waarbij de werksituatie voorop staat.
 Doelstellingen: • De inzet van het medium professionaliseren • Bewust, persoonlijk en professioneel in uw werk staan • Werkgerelateerde thema’s vanuit verschillende gezichtspunten zien • De relationele aspecten van het werk professioneel hanteren Uw eigen inbreng en reflectie op uw werkervaringen staan centraal. Ik teken voor kwaliteit. Zie op mijn website wie ik ben. "
Email: m.gerritsen.ct@kpnplanet.nl
Website: www.beeldvanbetekenis.nl

T.J. Geurts Margraten 043-4583418

Het samen stilstaan bij werksituaties en uw reactie hierop geeft inzicht in uw sterke en zwakke kanten, gedragsalternatieven of mogelijkheden tot persoonlijke groei en kan bijdragen tot het maken van de voor u juiste beslissing. Niet voor niets dus de uitspraak: elke beweging begint vanuit stilstand.
Email: th-geurts@planet.nl
Website: http://www.theageurtsconsult.nl

J. Grootendorst Leersum

Supervisie en coaching: Leersum, Wageningen of Leiden
Email: J.Grootendorst@ziggo.nl