Geaccrediteerde supervisoren

131–140 van 146 resultaten

Supervisor Plaats Telefoon Disciplines
M.G.B. Uijting Amersfoort 033-4565537 PMT

M. Valster Ede 06-14570504 supervisoren en therapeuten

Naast supervisor ben ik ook ervaringsgericht psychosociaal therapeut en leersupervisor en gestalt(leer)therapeut. Binnen supervisie staat reflectie op jezelf centraal. De wijze waarop dit gebeurt bepalen we samen. Ik kijk graag met je mee naar jouw manier van werken om te onderzoeken, te ontdekken wat jij kan leren en ontwikkelen. Zodat jijzelf krachtig in je werk zult staan. Wie jij bent (autonomie), wat je denkt, ervaart en wilt, bepaalt hoe jij in het leven staat en hoe jij je werk uitvoert. Leren gebeurt juist vaak in de relatie met anderen. Niet alleen verbinding met jezelf is daarom belangrijk, juist ook verbinding met je omgeving. Autonomie (wie jij bent) en verbondenheid (je gehele werksituatie) in balans hebben is hierin de grote uitdaging! Ik geef zowel individuele supervisie als groepssupervisie. Daarnaast geef ik ook leersupervisie voor supervisoren, die nog in opleiding zijn. Ik ben niet gericht op een vakgebied en geef supervisie aan meerdere werkvelden. Mijn ervaring ligt in het superviseren van docenten, hulpverleners, maatschappelijk werkers, (spel)therapeuten en supervisoren in opleiding.
Email: marieke@caritasnetwerk.nl
Website: www.caritasnetwerk.nl

A.M. Veldhuizen Amersfoort 033-4652942 Muziek

Ria Veldhuizen (Senior Geregistreerd Muziektherapeut, Master Art Therapies, Neurological Music Therapist) is vanaf 1985 werkzaam als vaktherapeut binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie van het UMC Utrecht, heeft een eigen praktijk binnen het Centrum Jeugd en Gezin en is docent voor Nascholing en opleiding. Mijn specialisatie en expertise ligt op het gebied van ontwikkeling van Kind en Jeugd Gezinssystemen (psychodynamiek ) In het Handboek Muziektherapie en in De kunsten van het leven en in een artikel kun je meer lezen over de kinderpsychiatrische werkwijze, theoretische, methodische en wetenschappelijke onderbouwing. Als supervisor geef ik supervisie en intervisie aan vaktherapeuten binnen het netwerk van de gezondheidszorg en ben ik bezig met verdere professionalisering, kennisontwikkeling en innovatie. Ria Veldhuizen 06 3871 8517 Meer info over mijn achtergrond: www.praktijkpampa.nl www.stichtingpapageno.nl www.umcutrecht.nl
Email: rveldhuizenpampa@gmail.com
Website: www.praktijkpampa.nl

M.J.A. van de Ven Sint-Oedenrode 0413-769021


Website: www.kinderbospraktijk.nl

M.E. Verfaille Overloon 0478-640072 Beeldend

Sinds 2002 geef ik met veel plezier supervisie, ik ben senior beeldend therapeut. Tijdens het cursus geven in mentaliseren aan vaktherapeuten, heb ik veel geleerd van cursisten uit allerlei werkvelden en media. Nadenken over methodiek vind ik boeiend, ik heb verschillende publicaties op mijn naam staan. In supervisie wil ik graag samen met je op zoek gaan naar datgene wat je impliciet al weet. Waardoor je meer zal kunnen gaan vertrouwen op jouw specifieke professionele intuïtie. Ik geef zowel individuele als groepssupervisies.
Email: marianneverf@live.nl

J.M. Verhoeven Utrecht 030-2687485 / 06-12365062 Beeldend

Ik ben ervaren docent, geregistreerd coach en (leer)supervisor vaktherapie met specialisatie op het gebied van ACT en theoretisering/verantwoording van de vaktherapie. (zie ook www.rino.nl) Heb je belangstelling voor coaching of supervisie, individueel of in een groepje, in mijn praktijk in Utrecht of evt 'in company', bel of mail me dan voor een orienterende afspraak. M: 06 12365062 E: JnnttV@Gmail.com. Kosten supervisie voor registratie: 90E per klokuur (studenten aangepaste prijs)
Email: jnnttv@gmail.com

S. Vermeire Antwerpen (0032)(0)3 237 0152 Diverse disciplines

Systeemtheoretisch en narratief psychotherapeut, opleider, supervisor en staflid aan de Interactie-Academie vzw. Expertiseterreinen zijn kinderen, jongeren, ouders en gezinnen in moeilijke omstandigheden (hechtingsmoeilijkheden, geweld, misbruik of psychiatrische problematiek) en het werken met creatieve methodieken als het praten stokt. Ik geef supervisie aan psychotherapeuten, systeemtherapeuten, speltherapeuten, beeldende therapeuten, dramatherapeuten, systemische counsellors en maatschappelijk werkers. Orthopedagoog en systeemtheoretisch psychotherapeut, staflid van de Interactie-Academie.
Website: interactie-academie.be/

P. Verschuur Heino 0572394184 PMT


Email: klaproos15@hetnet.nl

H.C.M. Wessels 038-4220021 PMT

B. Wieringa Den Haag 06-24868920 PMT


Email: info@baswieringa.nl
Website: www.baswieringa.nl