Geaccrediteerde supervisoren

121–130 van 139 resultaten

Supervisor Plaats Telefoon Disciplines
J.J.P.E. van Tartwijk Schijndel 0630120520


Email: sjef@vantartwijk.nl

T. Tiemersma Dalfsen 06-10271677 PMT


Email: info@miindtherapiecoachingtraining.nl

E.J. Tigelaar - ten Heuw Borne


Website: www.ingetigelaar.nl

J. Tissen Cadier en Keer

Supervisie in het kader van registratie als vaktherapeut is bij uitstek de plek waar de verbinding tussen persoon en professie ruimte krijgt. Op waarneming gerichte expressie en communicatie bieden duurzame informatie voor bewuste keuzes als professional. Als supervisor met een universitaire masteropleiding die gericht is op persoonlijke groei alsook op onderzoek heb ik een breed scala aan methodes en kennis ter beschikking om jouw leerproces te kunnen begeleiden. Mijn omvangrijke ervaring als muziektherapeut (psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking, kinderen met autisme, burn-out in eigen praktijk) en als docent opleiding muziektherapie (Zuyd Hogeschool) heeft mijn zicht op leer- en ontwikkelingsprocessen zeer verdiept. Het eerste gesprek is ter ori├źntatie en er zijn geen kosten aan verbonden. Neem gerust contact met mij op.
Email: info@cedercoaching.com
Website: www.cedercoaching.com

G.D. Tuender Doetinchem 06-46129563 Drama

Binnen supervisie werkt Gerdi Tuender veel met psychodramawerkvormen om de inbreng van een supervisant te verhelderen. Deze werkvormen kunnen het proces versnellen en het inzicht vergroten. Hiernaast kan het gebruik van ervaringsgerichte werkvormen aansluiten bij de wens van de supervisant om kennis te maken met psychodrama.
Email: info@gerdituender.nl
Website: www.gerdituender.nl

M.G.B. Uijting Amersfoort 033-4565537 PMT

M. Valster Ede 06-14570504 supervisoren en therapeuten

Naast supervisor ben ik ook ervaringsgericht psychosociaal therapeut en leersupervisor en gestalt(leer)therapeut. Binnen supervisie staat reflectie op jezelf centraal. De wijze waarop dit gebeurt bepalen we samen. Ik kijk graag met je mee naar jouw manier van werken om te onderzoeken, te ontdekken wat jij kan leren en ontwikkelen. Zodat jijzelf krachtig in je werk zult staan. Wie jij bent (autonomie), wat je denkt, ervaart en wilt, bepaalt hoe jij in het leven staat en hoe jij je werk uitvoert. Leren gebeurt juist vaak in de relatie met anderen. Niet alleen verbinding met jezelf is daarom belangrijk, juist ook verbinding met je omgeving. Autonomie (wie jij bent) en verbondenheid (je gehele werksituatie) in balans hebben is hierin de grote uitdaging! Ik geef zowel individuele supervisie als groepssupervisie. Daarnaast geef ik ook leersupervisie voor supervisoren, die nog in opleiding zijn. Ik ben niet gericht op een vakgebied en geef supervisie aan meerdere werkvelden. Mijn ervaring ligt in het superviseren van docenten, hulpverleners, maatschappelijk werkers, (spel)therapeuten en supervisoren in opleiding.
Email: marieke@caritasnetwerk.nl
Website: www.caritasnetwerk.nl

A.M. Veldhuizen Amersfoort 033-4652942 Muziek

Ria Veldhuizen (Senior Geregistreerd Muziektherapeut, Master Art Therapies, Neurological Music Therapist) is vanaf 1985 werkzaam als vaktherapeut binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie van het UMC Utrecht, heeft een eigen praktijk binnen het Centrum Jeugd en Gezin en is docent voor Nascholing en opleiding. Mijn specialisatie en expertise ligt op het gebied van ontwikkeling van Kind en Jeugd Gezinssystemen (psychodynamiek ) In het Handboek Muziektherapie en in De kunsten van het leven en in een artikel kun je meer lezen over de kinderpsychiatrische werkwijze, theoretische, methodische en wetenschappelijke onderbouwing. Als supervisor geef ik supervisie en intervisie aan vaktherapeuten binnen het netwerk van de gezondheidszorg en ben ik bezig met verdere professionalisering, kennisontwikkeling en innovatie. Ria Veldhuizen 06 3871 8517 Meer info over mijn achtergrond: www.praktijkpampa.nl www.stichtingpapageno.nl www.umcutrecht.nl
Email: rveldhuizenpampa@gmail.com
Website: www.praktijkpampa.nl

M.J.A. van de Ven Sint-Oedenrode 0413-769021


Website: www.kinderbospraktijk.nl

M.E. Verfaille Overloon 0478-640072 Beeldend

Sinds 2002 geef ik met veel plezier supervisie, ik ben senior beeldend therapeut. Tijdens het cursus geven in mentaliseren aan vaktherapeuten, heb ik veel geleerd van cursisten uit allerlei werkvelden en media. Nadenken over methodiek vind ik boeiend, ik heb verschillende publicaties op mijn naam staan. In supervisie wil ik graag samen met je op zoek gaan naar datgene wat je impliciet al weet. Waardoor je meer zal kunnen gaan vertrouwen op jouw specifieke professionele intuïtie. Ik geef zowel individuele als groepssupervisies.
Email: marianneverf@live.nl